Assessments

Ontdek jouw mogelijkheden samen met acko-management

Loop jij vast? Haal je geen energie meer uit je werk? Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij gewoon benieuwd naar jouw competenties en kwaliteiten? Dan kunnen wij, bij acko-management, jou helpen met een assessment.

“Ga doen waar jij goed in bent!” – Jacco (eigenaar acko-management)

Hoe kijkt acko-management naar een assessment?

Bij acko-management helpen wij je graag! Vaak wordt van een assessment gedacht dat het een beoordeling is, of dat je in een hokje gestopt wordt: ‘Jij bent dat’.

Wij geloven daar niet in, er kan namelijk geen stempel op jou gedrukt worden.

Wij geloven in het herkennen van kansen en mogelijkheden, en in het waarderen van jouw unieke kwaliteiten en motivaties. Dat kan door het laten inzien en herkennen van jouw drijfveren. Waar krijg jij energie van?

Terwijl een diploma iets zegt over je cognitieve capaciteiten/denkvermogen, geeft het geen volledig beeld van je werkelijke talenten. Vaak schuilt er meer in een persoon dan zijzelf beseffen. Wij helpen je graag met ons assessment.

acko-management staat voor je klaar om met behulp van talentontwikkeling en onderstaande assessments jou te ondersteunen!

Individuele ontwikkeling

Ontwikkelen begint bij het leren kennen van jezelf. Door een assessment te doen bevorder jij je individuele ontwikkeling, wat belangrijk is voor persoonlijke groei en zelfontplooiing. Onze assessments bestaan uit een combinatie van persoonlijkheidstesten en capaciteitentesten. Door de combinatie van deze vragenlijsten komen jouw competenties, jouw karakterprofiel en jouw communicatiestijl in beeld. Hierdoor zijn jouw drijfveren, competenties en valkuilen in kaart gebracht en kunnen wij jou verder helpen met behulp van onze coaching methoden.

Wij helpen jou graag naar een hoger niveau en een verdere stap in jouw ontwikkeling!

Ontdek jouw ware kracht

Ben jij klaar om een dieper inzicht te krijgen in jezelf, je team of je onderneming? Ontdek wat jouw (jullie) competenties en drijfveren zijn. Vul het formulier in en krijg vandaag nog meer informatie over assessments!

Meer weten over een assessment?

Vragen of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel je vraag!

Welke assessments bieden we aan?

 • Selectieassessment

  Een assessment kan ingezet worden tijdens een selectie om te kijken of een kandidaat passend is voor de functie en beschikt over de passende competenties. Het voordeel van gebruik maken van een selectieassessment is, dat de functie zal worden ingevuld met iemand die in de functie en het bedrijf past en energie krijgt van het werk wat hij/zij doet.

 • Ontwikkelassessment

  Een ontwikkelassessment bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Bij deze vorm van assessment brengen wij het karakterprofiel, de communicatiestijl en verschillende competenties in kaart. De informatie die uit het assessment komt, helpt ons om samen met jou te kijken naar jouw kansen en ontwikkelmogelijkheden.
  Wij helpen jou graag om te kijken waar jij energie van krijgt en waar jij op je plek zit!

 • Loopbaanassessment

  Bij een loopbaanassessment kijken wij naar beroepsrichtingen en organisaties. Aan de hand van het assessment kijken wij samen met jou welke functies en organisaties het beste bij jou passen. Waar zul jij helemaal op jouw plek zitten?

Voordelen van een assessment

Deelnemers aan het woord

Onlangs heb ik een assessment mogen doen bij acko-management. Toen ik erin stapte, vond ik het spannend. Tijdens het traject merkt ik aan mezelf dat ik het eigenlijk alleen maar leuk vond en ik met de inzichten die ik door het assessment kreeg, echt vooruit kon gaan. Ook werd ik goed begeleid. Ik doe daardoor nu werk wat bij mij past en ik echt leuk vind
Ik heb bij acko-management een loopbaantraject gevolgd. Doormiddel van gesprekken en een assessment, kwam de zorg naar voren. Via de contacten van acko-management ben ik toentertijd begonnen in de gehandicaptenzorg. Dit was voor mij een mooie opstap voor mijn carrière in de zorg. Geen spijt van deze keuze! acko-management nogmaals bedankt!
Ik heb een assessment bij acko-management afgenomen om zo mijzelf beter te leren kennen, gezien ik vast was gelopen in wat ik eigenlijk wilde met mijn toekomst. Door het uitgebreide assessment die je erbij krijgt kwam er een uiterst bruikbaar rapport waar ik in de toekomst veel aan ga hebben. Het fijne bij acko-management is de snelle en persoonsgerichte aanpak. Zeker een aanrader voor iedereen!

Onze werkwijze

Je neemt vrijblijvend contact met ons op

Heb je interesse of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op met ons!

We plannen een kennismakingsgesprek

Het eerste contact vinden wij belangrijk en wij willen jou begrijpen. Daarom maken wij graag kennis met je!

We hebben contact en bespreken het plan van aanpak

Wij houden graag kort contact tijdens jouw project. Daarom hebben wij voor de start nog een contactmoment

We gaan starten!

Je krijgt een mail met een uitnodigingslink voor het online assessment. De vragenlijst kun je in alle rust maken. 

Wij werken het resultaat uit

Wij krijgen het resultaat van de vragenlijsten binnen en zullen deze uitwerken. 

Terugkoppelgesprek

In het terugkoppelgesprek bespreken wij jouw assessment. Een leuk gesprek vinden wij, zonder oordeel! Wij helpen je graag verder met je ontwikkeling. 

Ben jij klaar om een dieper inzicht te krijgen in jezelf, je team of je onderneming?

Wat is een assessment?

Een assessment is een objectieve methode die wordt gebruikt om achter bepaalde eigenschappen, vaardigheden of competenties van jou als individu te komen. Door middel van een persoonlijkheidstest brengt een assessment in kaart wie jij bent en hoe jij in elkaar zit. Het laat zien waar jouw competenties en kwaliteiten liggen, maar ook waar jouw valkuilen liggen en hoe jij jezelf kunt ontwikkelen. Wij bij acko-management geloven in het herkennen van kansen en mogelijkheden en in het waarderen van jouw unieke kwaliteiten en motivaties. Een assessment is ook geen beoordeling en het stopt jou niet in een hokje, maar het laat objectief zien waar jouw drijfveren en talenten liggen. Bij acko-management staan we voor jou klaar om met behulp van talentontwikkeling en onze assessments jou te ondersteunen!

Een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest zijn onderdeel van onze assessments. De resultaten die uit de capaciteitentest en de persoonlijkheidstest komen, worden vertaald in een karakterprofiel, een communicatiestijl en een aantal competenties. Lees verder of klik hier voor meer informatie over deze vormen van resultaten.

Terwijl een diploma iets zegt over jouw cognitieve capaciteiten/denkvermogen, geeft het geen volledig beeld van jouw werkelijke talenten. Vaak schuilt er meer in een persoon dan zijzelf beseffen. Wij helpen je graag met ons assessment.

Karakterprofiel en Communicatiestijl

Onze assessments kunnen jou helpen jouw karakterprofiel en communicatiestijl in kaart te brengen. Wij doen dit door middel van een online persoonlijkheidstest, die bestaat uit een aantal vragenlijsten.

Samen ontdekken we waar jouw drijfveren liggen, wat jouw kwaliteiten zijn en jouw (verborgen) talenten zijn. We krijgen in beeld waar jij energie van krijgt.

Wij bij acko-management helpen jou graag ontdekken wie jij bent!

Competenties

Robert A. Roe (2002) over de definitie van een competentie: “Het verworven vermogen om een taak missie of rol adequaat uit te voeren.”

Bij een assessment komen jouw intellectuele capaciteiten en competenties naar voren tijdens een competentietest. Op verschillende vlakken kijken wij waar jouw competenties en kwaliteiten liggen. De capaciteitentest is te maken op alle verschillende niveaus en brengt in kaart waar jouw werk- en denkniveau ligt.

Wij helpen jouw graag met ontdekken en ontwikkelen!

Een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest zijn onderdeel van onze assessments. De resultaten die uit de capaciteitentest en de persoonlijkheidstest komen, worden vertaald in een karakterprofiel, een communicatiestijl en een aantal competenties. Lees verder of klik hier voor meer informatie over deze vormen van resultaten.

Terwijl een diploma iets zegt over jouw cognitieve capaciteiten/denkvermogen, geeft het geen volledig beeld van jouw werkelijke talenten. Vaak schuilt er meer in een persoon dan zijzelf beseffen. Wij helpen je graag met ons assessment.

Terwijl een diploma iets zegt over jouw cognitieve capaciteiten/denkvermogen, geeft het geen volledig beeld van jouw werkelijke talenten. Vaak schuilt er meer in een persoon dan zijzelf beseffen. Wij helpen je graag met ons assessment.

Meer informatie aanvragen

Naam(Vereist)

Meld je aan voor de ISO-9001:2015 cursus