Assessments

Ontdek jouw potentieel bij acko-management

Wij geloven in het herkennen van kansen en mogelijkheden, en in het waarderen van jouw unieke kwaliteiten en motivaties. Terwijl een diploma iets zegt over je cognitieve capaciteiten/denkvermogen, geeft het geen volledig beeld van je werkelijke talenten. Vaak schuilt er meer in een persoon dan zijzelf beseffen.

Wil je je team positioneren met oog op hun kwaliteiten? acko-management staat voor je klaar om met behulp van talentontwikkeling en onderstaande assessments jou te ondersteunen!

Welke assessments bieden we aan?

  • Selectieassessment

    Bij de selectie van een kandidaat onderzoeken we zorgvuldig of deze beschikt over de relevante kwaliteiten voor de beoogde functie. Belangrijker nog, we bekijken of de functie in lijn is met zijn of haar competenties.

  • Ontwikkelassessment

    Bij een ontwikkelassessment is een persoon in de meeste gevallen al werkzaam binnen de organisatie. Samen met de medewerker onderzoeken we de kansen en groeimogelijkheden binnen de huidige functie. Dit doen wij rekening houdend met de karakterprofielen en communicatiestijlen van zowel de betreffende medewerker, als de medewerkers binnen het team.

  • Loopbaanassessment

    Een loopbaanassessment onthult welke beroepsrichtingen en organisaties het beste bij een persoon passen. Welke kansen liggen er voor jou en welke grijp je met beide handen aan?

Individuele ontwikkeling

Het bevorderen van individuele ontwikkeling is belangrijk voor de persoonlijke groei en zelfontplooiing. Onze assessments bestaan uit een combinatie van persoonlijkheidsvragenlijsten en intellectuele vragenlijsten. Door de combinatie van deze vragenlijsten komen er competenties, karakterprofielen en communicatiestijlen uit. Gezien hiermee jouw drijfveren, competenties en mogelijke valkuilen in beeld zijn gekomen, kunnen wij met behulp van onze coaching methoden jou op weg helpen. De combinatie van onze assessments en coaching methoden zijn zo ontworpen om jouw eigen, individuele ontwikkeling in kaart te brengen.

Met behulp van deze methoden kunnen we jou naar een nog hoger niveau helpen!

Ontdek jouw ware kracht

Ben jij klaar om een dieper inzicht te krijgen in jezelf, je team of je onderneming? Ontdek wat jouw (jullie) competenties en drijfveren zijn. Vul het formulier in en plan vandaag nog een van onze assessments!

Boek een assessment

Vragen of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stel je vraag!

Ben jij klaar om een dieper inzicht te krijgen in jezelf, je team of je onderneming?