Kwaliteitsmanagment

Ontdek de voordelen van de ISO 9001-certificering

Kwaliteitsmanagement

Binnen kwaliteitsmanagement helpt acko-management jouw bedrijf met procesontwikkeling. Kwaliteit vormt namelijk een cruciaal aspect van elke organisatie. Dit betreft niet alleen de kwaliteit van producten, maar ook van diensten en medewerkers.

Welke handelingen horen erbij en wie zijn er allemaal bij betrokken? acko-management staat klaar voor elke organisatie in ondersteuning bij het ontwikkelen van onder andere een kwaliteitssysteem of -handboek. Er zijn hierin diverse kwaliteitssystemen onderstaand beschreven. Staat het gezochte kwaliteitssysteem er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

ISO 9001-certificering

Ontdek de voordelen van de ISO 9001-certificering met onze deskundige begeleiding. Samen met jouw organisatie gaan we aan de slag met het behalen van het ISO 9001-certificaat. Om de kwaliteit te waarborgen is het essentieel om medewerkers, leidinggevenden en directie te trainen. Waar liggen de verbeterpunten en hoe worden deze aangepakt? De verslaglegging hiervan doen we door middel van het opstellen van gedetailleerde organisatiehandboeken en kwaliteitsmanagementhandboeken. Onze medewerkers begeleiden je stap voor stap, zorgen voor naleving van de ISO-9001 normen en bereiden jouw organisatie voor op de audit. Laat ons jouw organisatie helpen naar een hoger niveau van kwaliteitsmanagement te tillen met de ISO 9001-certificering.

Neem contact op

Vragen of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel je vraag!

Optimaliseer kwaliteit in alle aspecten van je organisatie

Risico, Inventarisatie & Evaluatie

Binnen de RI&E neemt acko-management jouw bedrijf het opstellen van de risico-inventarisatie uit handen. Met enkele gesprekken kunnen wij jouw RI&E volledig opstellen waarin de risico’s binnen jouw organisatie vermeld zijn. Het doel van de RI&E is om deze risico’s in kaart te brengen, te evalueren en te minimaliseren. Met de ervaring die acko-management heeft, kunnen we jouw bedrijf ondersteunen en advies geven in de vervolgstappen vanuit de RI&E.

FSC-keurmerk

Overweeg je met jouw bedrijf het FSC-keurmerk te behalen? Dan zijn wij de ideale partner daarin! Samen met jouw bedrijf gaan wij samen bezig met het opstellen van een plan om het FSC-certificaat te behalen. Met behulp van het FSC-keurmerk straalt jouw bedrijf uit dat je de sociale verantwoordelijkheid neemt en dat je milieubewust bezig bent. Dit samen zal zorgen voor een groter klantvertrouwen. Een document dat in de lade belandt, heeft niemand iets aan. Geef jouw werknemers duidelijke richtlijnen en werkinstructies over de manier waarop jouw organisatie wil werken. Houd je documenten actueel en relevant. Wij leggen je graag uit hoe je dit doet! Een goed kwaliteitssysteem zal uiteindelijk kosten besparen en onnodige verspillingen elimineren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het formulier op deze pagina in.

ISO 9001:2015 samen met acko-management behalen

Om het ISO 9001:2015 certificaat te behalen zijn wij graag de partner die samen met jouw organisatie te werk gaat om het kwaliteitshandboek te maken. Door de deskundigheid en ervaringen van onze medewerkers begeleiden we je stap voor stap waardoor we samen tot een handboek kunnen komen. Vervolgens zorgen we voor advies op de naleving van de ISO-9001 normen en bereiden we jouw organisatie voor op de audit. Wil jij samen met acko-management jouw ISO 9001:2015 certificaat behalen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we samen wat we kunnen doen.

ISO-9001 certificering aanvragen

Interne audit ISO 9001:2015

Naast de cursussen en de samenwerking die wij bieden om het certificaat te behalen, kunnen wij ook de interne audit verzorgen. De interne audits vormen de het fundament voor een effectief kwaliteitssysteem volgens de richtlijnen van ISO 9001:2015. Door de processen te analyseren Na afronding van de audits analyseren wij de verzamelde gegevens kunnen we deze samen bespreken. Deze inzichten kunnen zowel gebruikt worden voor continue verbetering als voldoening aan de ISO 9001:2015 normen, wat benodigd is voor het behalen van het certificaat. De ervaringen van onze kwaliteitsmedewerkers helpen mee om jouw organisatie volledig klaar te stomen voor de audit.

Heb je naar aanleiding van de ISO 9001:2015 interesse of verdere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ISO-9001 audit aanvragen

Meer informatie aanvragen

Naam(Vereist)

Meld je aan voor de ISO-9001:2015 cursus