Coaching, training & teambuilding

Ontdek de beste versie van jezelf

Ontdek de beste versie van jezelf met acko-management

De mooiste en meest competente versie van jezelf worden begint met het helder hebben van je sterke punten en de gebieden waar verbetering mogelijk is. Bij acko-management kijken we naar jouw kwaliteiten en daarin verdere mogelijkheden tot groei.

Om je te helpen groeien en ontwikkelen starten we met assessments. Na aanleiding van deze assessments bieden wij een groot scala op maat gemaakte trainingen aan zoals feedbacktraining, training gericht op competentieontwikkeling en communicatietraining. We richten ons vanuit de assessments en de trainingen op het ontwikkelen van je competenties, het begrijpen van je drijfveren en het stimuleren van persoonlijke groei. Door te coachen op de competenties welke je bezit, word je de sterkste versie van jezelf! Want wanneer iedereen in een organisatie zich bewust is van zijn of haar krachten, ontstaat het sterkste team.

Daarbij richten we ons bij acko-management ook op coaching van het management. Hierbij helpen we de leiders effectieve managementvaardigheden te ontwikkelen. Wij kijken naar het team van jouw organisatie om te kijken welke groepstrainingen het beste ingezet kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is de bewustwordingstraining, waarmee de werknemers binnen de organisatie bewust kunnen worden van zowel zichzelf als wat om hen heen gebeurt. Met behulp van dit soort trainingen kunnen wij coaching bieden binnen bedrijven. Om daarnaast persoonlijke groei te combineren met behoeftes van de organisatie, bieden we ook communicatietrainingen welke helpen om effectief te communiceren in diverse situaties.

Als gevolg van de diverse trainingen bieden wij ook de mogelijkheid om het in praktijk te brengen. Om te zorgen dat deze extra praktijktrainingen als leuk ervaren worden, bieden wij diverse  teambuildingsactiviteiten aan. Door de juiste trainingen te combineren met de juiste activiteiten zullen wij samen nog meer progressie boeken! Dit doen wij door gebruik te maken van ons andere bedrijf, De Laat Teamuitjesmakelaar. Deze activiteiten zijn laagdrempelig om zo jouw teamgevoel te laten versterken voor verbeterde samenwerking.

Bij acko-management bieden we coaching en training aan die zowel individueel als in teamverband mogelijk zijn. We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Je benut kansen en mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen
  • Je haalt het beste uit jezelf en/of je organisatie
  • We brengen competenties in kaart
  • We bieden op maat gemaakt coaching en training
  • We sluiten de dag altijd positief af; van compliment tot teambuildingsactiviteiten
  • Samen zorgen we voor een goed functionerend team
  • Verbeterde communicatie binnen het team

De beste versie van jezelf ontdekken? Neem vrijblijvend contact op of vul het formulier op deze pagina in.

Stel je vraag

Vragen of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stel je vraag!

“Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen; als je focust op verandering, zul je resultaat zien”

Omdenken