Coaching, training & teambuilding

Versterk samenwerking, communicatie en efficiëntie

Ben je op zoek naar een manier om het potentieel van jouw team volledig te benutten? Wil je bouwen aan vertrouwen en het behalen van resultaten? Bij acko-management bieden we op maat gemaakte coaching, training en teambuilding programma’s om jou hierbij te helpen.

Teamcoaching

Teamcoaching

Door samen met ons te kijken naar de kwaliteiten in jouw team, maar ook naar de valkuilen, ontdekken we samen wat voor jouw team werkt. Deze teamcoaching is een op maat gemaakt programma om de prestaties van jouw team te optimaliseren.

Individuele Coaching

Individuele Coaching

Om jou te helpen groeien en ontwikkelen, kijken we naar jouw kwaliteiten en wat jíj nodig hebt om verder te groeien. Vaak wordt er gestart met een assessment, zodat we jou kunnen helpen met het inzichtelijk maken van jouw drijfveren, jouw valkuilen, maar ook jouw competenties.

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding bouwt aan het versterken van het team door middel van activiteiten. We werken aan het ontwikkelen van groepsdynamiek.

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

De stappen die zijn gezet bij de teamcoaching en teambuilding, kunnen lijden tot een traject van teamontwikkeling. Waar teamcoaching en teambuilding zijn gericht op de korte termijn, is teamontwikkeling gericht op de lange termijn.

Assessments

Ontdek je kansen en potentieel met onze assessments

Ontdek waar jouw competenties en kwaliteiten liggen en identificeer de gebieden die we nog samen kunnen ontwikkelen. 

Coaching

Bouw het sterkste team waarbij iedereen zich bewust is van zijn of haar krachten

Ontdek onze op maat gemaakte coaching en training. Benut je unieke talenten en herontdek het plezier in waar je echt in uitblinkt!

Kwaliteits-management

Organiseer je verbeterprocessen met ons kwaliteitsmanagement

acko-management biedt handvatten door te helpen met jouw huidige kwaliteitssysteem of kwaliteitshandboek.

Organisatie-ontwikkeling

Bevorder vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en leiderschap

Werk samen met ons naar meer werkplezier, efficiëntere werkprocessen en duurzame inzetbaarheid!

Teamcoaching

Wat zie jij als een sterk team? Een team bestaande uit individuen die elkaar aanvullen en willen ondersteunen? Dit is niet altijd vanzelfsprekend. Door samen met ons te kijken naar de kwaliteiten in jouw team, maar ook naar de valkuilen, ontdekken we samen wat voor jouw team werkt. Deze teamcoaching is een op maat gemaakt programma om de prestaties van jouw team te optimaliseren.

Organisaties veranderen voortdurend, waardoor teams en individuen zich continu moeten aanpassen. Teams kunnen door die aanpassingen verstoringen van werkzaamheden, verstoringen in de onderlinge samenwerking of verstoringen op andere aspecten ervaren. Het behalen van resultaten met jouw team kan soms in de weg gezeten worden door deze belemmeringen.

Voordelen van teamcoaching

Jouw team gericht op het behalen van resultaten

Jouw team is gericht op het behalen van resultaten, of deze nu klein zijn of groot. Wanneer belemmeringen in de weg zitten van het behalen van deze resultaten, kan teamcoaching uitkomst bieden.

Bij acko-management richten we ons op het gedrag wat mensen laten zien, in combinatie met de overtuigingen die zij hebben. We maken gebruik van ‘Vijf frustraties van Teamwork’ van Patrick Lencioni om verschillende onderwerpen bespreekbaar en inzichtelijk te maken. Dit is een doeltreffende manier van teamcoaching om de prestaties van jouw team te optimaliseren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het teamgevoel nog meer te versterken door onze teambuilding activiteiten.

​​Onze ervaren teamcoach werkt nauw samen met jou en jouw team om de samenwerking te versterken, communicatie te verbeteren en de algehele efficiëntie te verhogen. Door dit samen met jou te doen, kunnen we een optimaal teamgevoel naar boven halen. Want wanneer iedereen in een organisatie zich bewust is van zijn of haar krachten, ontstaat het sterkste team.

Individuele coaching

Samen werken aan jouw competenties

acko-management heeft veel ervaring met assessments  en coachingsgesprekken. Samen met jou maken we een op maat gemaakt plan. We kijken naar wat jij nodig hebt met behulp van een assessment. Na dit assessment volgen doelgerichte coachingsgesprekken, waarbij we je helpen om te werken aan jouw competenties. Wij kunnen jou helpen ontwikkelen in jouw sterkten en jouw zwakten! We willen jou helpen om bijvoorbeeld te leren dat je echt ‘nee’ tegen dingen mag zeggen.

Vanuit de teamcoaching kunnen individuele coachingstrajecten ontstaan. Bij acko-management bieden we de mogelijkheid om teamleden op individuele basis te coachen en te begeleiden. Om jou te helpen groeien en ontwikkelen, kijken we naar jouw kwaliteiten en wat jíj nodig hebt om verder te groeien. Vaak wordt er gestart met een assessment, zodat we jou kunnen helpen met het inzichtelijk maken van jouw drijfveren, jouw valkuilen, maar ook jouw competenties.

Voordelen van individuele coaching

“Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen; als je focust op verandering, zul je resultaat zien”

Omdenken

Teambuilding

Teambuilding bouwt aan het versterken van het team door middel van activiteiten. Waar we bij teamcoaching ons bezig houden met het maken van stappen met het team tijdens een training en het oplossen van problemen, werken we bij teambuilding aan het ontwikkelen van groepsdynamiek.

Voordelen van teambuilding

Waarom teambuilding bij acko-management?

Bij acko-management geloven wij erin dat teamcoaching en teambuilding elkaar kunnen versterken en jouw team kunnen verbeteren. De juiste combinatie maakt dat teams kunnen zetten. Teambuildingactiviteiten zijn vaak gericht op het stimuleren van samenwerken en het bevorderen van een teamgevoel. Door de juiste teamcoaching te combineren met de juiste teambuildingsactiviteit, kunnen wij jouw team helpen het beste resultaat te behalen!

Teambuilding bij acko-management wordt altijd ingevuld in samenwerking met ons zusterbedrijf Teamuitjes Makelaar .

Teamcoaching, teambuilding en teamontwikkeling zijn benaderingen die erg op elkaar lijken en ook overlap met elkaar hebben. Afhankelijk van de specifieke behoeften van uw team en de doelstellingen zullen wij samen met u een plan van aanpak maken om tot het beste resultaat te komen.

Teamontwikkeling

Waarom teamontwikkeling bij acko-management?

Teamontwikkeling richt zich op het vergroten van de algehele effectiviteit en efficiëntie van het team op de lange termijn. Wij maken gebruik van de stappen die eerder zijn gemaakt tijdens teamcoaching en teambuilding om verder te werken aan jouw teamontwikkeling. Het doel is om met het team resultaten te halen, te groeien en te verbeteren. Tijdens het traject van teamontwikkeling maken wij gebruik van ‘Vijf Frustraties van Teamwork’ van Patrick Lencioni.

De werkwijze bij teamontwikkeling verschilt per team, daarom maken wij altijd een plan op maat, passend bij de behoeften van het team.

De stappen die zijn gezet bij de teamcoaching en teambuilding, kunnen lijden tot een traject van teamontwikkeling. Waar teamcoaching en teambuilding zijn gericht op de korte termijn, is teamontwikkeling gericht op de lange termijn. Ook bij teamontwikkeling en trajecten staan de medewerkers van acko-management voor u klaar.

Voordelen van teamontwikkeling

Meer informatie aanvragen

Naam(Vereist)

Meld je aan voor de ISO-9001:2015 cursus