Organisatieontwikkeling

Creëer een ijzersterke basis voor groei, duurzaamheid en kwaliteit

Voor organisatieontwikkeling maken wij gebruik van diverse methoden. Om erachter te komen welke methoden voor jouw organisatie het best gebruikt kan worden, gaan we graag het gesprek aan!

Consultancy

Ontdek de kracht van groei en prestatieverbeteringen met acko-management, het bedrijf dat samen met jou, jouw organisatie gaat laten groeien. Wij bieden een breed aanbod aan diensten, waaronder bedrijfsconsultancy, HR-ondersteuning, strategische personeelsbehoud programma’s en doeltreffende reorganisatieondersteuning. Met onze op maat gemaakte oplossingen streven we ernaar om jouw organisatie te versterken. Met behulp van onze kennis en ervaringen in coaching en kwaliteitsmanagement zijn we jouw partner in bedrijfsconsultancy. Door hierbij adviezen te geven over de uitdagen en kansen van morgen zorgen we samen voor het resultaat.

Assessments & het MTO Talentmodel

Wij maken gebruik van het MTO Talentmodel, een programma dat naadloos aansluit op vrijwel elk ontwikkelingsproces. Dit model is gefocust op het bevorderen van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en leiderschap binnen jouw werkomgeving.

Bij acko-management brengen we competenties en drijfveren in kaart via een ontwikkelingsassessment. We analyseren vervolgens waar er ruimte is voor verbetering in jouw organisatie. Waar kan er winst worden geboekt en welke elementen ontbreken in je team, waardoor sommige processen niet optimaal verlopen? Met het gebruik van het MTO Talentmodel creëer je een ijzersterke basis voor groei, duurzaamheid en kwaliteit binnen je organisatie.

acko-management hecht veel waarde aan persoonlijke benadering van haar klanten. Wanneer je kiest voor het MTO Talentmodel, mag je er dus vanuit gaan dat dit een op maat gemaakt programma betreft waar communicatie en verheldering voorop staan.

Neem contact op

Vragen of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel je vraag!

“creëer je een ijzersterke basis voor groei, duurzaamheid en kwaliteit binnen je organisatie”

Meer informatie aanvragen

Naam(Vereist)

Meld je aan voor de ISO-9001:2015 cursus