Organisatieontwikkeling

creëer je een ijzersterke basis voor groei, duurzaamheid en kwaliteit binnen je organisatie

Voor organisatieontwikkeling maken wij gebruik van diverse methoden. Om erachter te komen welke methoden voor jouw organisatie het best gebruikt kan worden, gaan we graag het gesprek aan!

Consultancy

Ontdek de kracht van groei en prestatieverbeteringen met acko-management, het bedrijf dat samen met jou, jouw organisatie gaat laten groeien. Wij bieden een breed aanbod aan diensten, waaronder bedrijfsconsultancy, HR-ondersteuning, strategische personeelsbehoud programma’s en doeltreffende reorganisatieondersteuning. Met onze op maat gemaakte oplossingen streven we ernaar om jouw organisatie te versterken. Met behulp van onze kennis en ervaringen in coaching en kwaliteitsmanagement zijn we jouw partner in bedrijfsconsultancy. Door hierbij adviezen te geven over de uitdagen en kansen van morgen zorgen we samen voor het resultaat.

Assessments & het MTO Talentmodel

Wij maken gebruik van het MTO Talentmodel, een programma dat naadloos aansluit op vrijwel elk ontwikkelingsproces. Dit model is gefocust op het bevorderen van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en leiderschap binnen jouw werkomgeving.

Bij acko-management brengen we competenties en drijfveren in kaart via een ontwikkelingsassessment. We analyseren vervolgens waar er ruimte is voor verbetering in jouw organisatie. Waar kan er winst worden geboekt en welke elementen ontbreken in je team, waardoor sommige processen niet optimaal verlopen? Met het gebruik van het MTO Talentmodel creëer je een ijzersterke basis voor groei, duurzaamheid en kwaliteit binnen je organisatie.

acko-management hecht veel waarde aan persoonlijke benadering van haar klanten. Wanneer je kiest voor het MTO Talentmodel, mag je er dus vanuit gaan dat dit een op maat gemaakt programma betreft waar communicatie en verheldering voorop staan.

Neem contact op

Vragen of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel je vraag!

Interim-management

onze interim professionals zijn ervaren en klaar om snel en effectief bij te dragen aan het succes van jouw onderneming

Tijdelijke bedrijfsondersteuning nodig? acko-management helpt! Ben je als bedrijf op zoek naar kortstondige ondersteuning of tijdelijke versterking voor een specifieke opdracht? acko-management staat klaar om je te helpen. Onze interim professionals bieden de benodigde expertise en ondersteuning om jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Waarom kiezen voor interim-management?

Interim-management biedt flexibele oplossingen voor bedrijven die behoefte hebben aan specifieke vaardigheden voor een bepaalde periode. Of het nu gaat om projectmanagement, procesoptimalisatie of strategische planning, onze interim professionals zijn ervaren en klaar om snel en effectief bij te dragen aan het succes van jouw onderneming.

Hoe werkt interim-management?

Wij begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen heeft. Daarom beginnen we met een grondige analyse van jouw bedrijfsbehoeften en doelen. acko-management past zijn expertise aan om naadloos in jouw bedrijfscultuur te integreren. Of je nu extra kracht nodig hebt voor een specifiek project of tijdelijke vervanging zoekt voor een cruciale rol, acko-management zorgt voor de juiste match.

Neem contact op voor tijdelijke hulp!

Is jouw bedrijf op zoek naar interim-managementondersteuning? Bel ons of neem contact op via het formulier op onze website. acko-management staat klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met professionele en tijdelijke ondersteuning.

Voordelen van samenwerken met acko-management:

Meer informatie aanvragen

Naam(Vereist)

Meld je aan voor de ISO-9001:2015 cursus